Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Συνάντηση του Προέδρου και Δ.Σ. της Α.Ν.Ε.Ν. Α.Ε. με τον Δήμαρχο Καλαμάτας

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΕΝ Α.Ε. Κυριάκο Σαραβελάκη είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η συνάντηση, σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, στο πλαίσιο ενημέρωσης του δημάρχου για τα θέματα που αφορούν την ΑΝΕΝ, μέτοχος της οποίας είναι και ο Δήμος Καλαμάτας.

Υπήρξε συζήτηση για το ιστορικό της εταιρείας, αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη ένα 8ετές σχέδιο εξυγίανσης. Κατά τη συζήτηση, από τον κ. Σαραβελάκη -μεταξύ άλλων- επισημάνθηκε το γεγονός ότι κατά την παρούσα χρονική περίοδο, επιδιώκεται η αναβάθμιση και η εν γένει ανάπτυξη της εταιρείας με τη συμμετοχή αρκετών μετόχων της στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επίσης, ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη ρύθμιση – τακτοποίηση των οφειλών προς το ΝΑΤ και το Ελληνικό Δημόσιο και του ζητήθηκε να συμβάλει, θεσμικά, στην υποστήριξή τους.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος είχε συναντηθεί και με μέλη Επιτροπής Μικρομετόχων της ΑΝΕΝ.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,648ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
659ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα