Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Συνάντηση Υ.ΝΑ.Ν.Π. με τους Πλοιοκτήτες Πορθμείων Εσωτερικού

Ζητήματα του κλάδου Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού, έθεσε η Ένωση των Πλοιοκτητών στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Παράσχος Τσάγκαρης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Μανιάτης, ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Τσώκος και τα μέλη Βαγγέλης Σοφράς και Γιώργος Παπαϊωαννίδης, ζήτησαν τροποποίηση των απαιτήσεων για το Ηλεκτρονικό Σύστημα Κράτησης Θέσεων και Έκδοσης Εισιτηρίων και αποδείξεων Μεταφοράς Οχημάτων, ζήτησαν να μην αλλάξει το υφιστάμενο πλαίσιο για την καβοδεσία των πλοίων πορθμείων και συζήτησαν τα διοικητικά πρόστιμα που επιβάλλονται για θέματα σχετικά με το χρόνο ανάπαυσης των ναυτικών στα συγκεκριμένα πλοία.

Ο κ. Κουρουμπλής επιφυλάχτηκε να απαντήσει μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού αναφέρθηκαν ακόμα, στο ζήτημα της επιβολής ΦΠΑ στην κατασκευή, επισκευή και συντήρηση των πλοίων. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,024ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
642ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα