Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Tελετή εγκαινίων Νεωρίου Σύρου

NAI   !  TA  KAΤΑΦΕΡΑΜΕ !

Με αυτήν την θριαμβευτική διαπίστωση της νέας ιδιοκτησίας και υπό τις επευφημίες πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, τα εγκαίνια της νέας εποχής του Νεωρίου της Σύρου, υπό την διοίκηση και διαχείριση της ΟΝΕX SHIPYARDS NEORION SYROS.

Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους, οι Υπουργοί : Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού, κ. Φίλιππος Φόρτωμας και κ. Νίκος Συρμαλένιος, ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, πολλά στελέχη ναυτιλιακών εταιριών που συνεργάζονται με το Ναυπηγείο, Ναυτιλιακοί παράγοντες , στρατιωτικοί, εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας, πλήθος Συριανοί, και βέβαια οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους.

Τη  Δοξολογία τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β΄ και προσευχήθηκε για τους εργαζόμενους και τους Ναυτικούς των πλοίων που βρίσκονται στο Νεώριο.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Νεωρίου είναι  ιδιαίτερα  περήφανος, συγκινημένος  και ικανοποιημένος για την αίσια έκβαση των μακρών και επίπονων προσπαθειών που κατέβαλε μέχρι να επιτύχει  την  ολοκλήρωση της μετάβασης του Νεωρίου από τον μαρασμό και την ανυπαρξία στη νέα ελπιδοφόρα εποχή της ανάπτυξης και της προόδου.

Οι εργαζόμενοι του Νεωρίου είναι  πεπεισμένοι ότι η νέα εποχή που ξεκινά θα περιλαμβάνει σταθερή, μόνιμη και αμειβόμενη απασχόληση με  έμφαση στις επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες αλλά  και στη  διεύρυνση του επιχειρησιακού και εργασιακού έργου του Ναυπηγείου που θα επιφέρει  οικονομική ανάπτυξη της κοινωνίας της Σύρου.

NAI   !  TA  KAΤΑΦΕΡΑΜΕ !

επιβεβαίωσαν , με παρατεταμένα έντονα και πανηγυρικά σφυρίγματα, τα πλοία που βρίσκονται δεμένα στο Ναυπηγείο και η ιαχή με τη βοήθεια του ανέμου αντήχησε και αντιλάλησε θριαμβευτικά σε όλο το νησί.

Κείμενο-Φωτογραφίες : Χριστίνα Δρακάκη

Opening Ceremony Neorion Syrou-04/12/2019
Αναζήτηση...

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,525ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα