Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Τιμητική πλακέτα στον Ο.Λ.Ε. ΑΕ για την εύρυθμη λειτουργία του Λιμένα Ελευσίνας

Στο περιθώριο περιοδικού ελέγχου λειτουργίας του Λιμένα Ελευσίνας, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, από τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής πλακέτας  στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ  από τον Κεντρικό Λιμενάρχη, Αρχιπλοίαρχο ΛΣ/ΕΛ-ΑΚΤ Φραγκίσκο Ξυπνητό, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολο Καμαρινάκη εκφράζοντας έτσι τις ευχαριστίες του για τη συνδρομή του Οργανισμού στην εύρυθμη λειτουργία του Λιμεναρχείου αλλά και του λιμένα εν γένει.

Από την πλευρά του Ο.Λ.Ε ΑΕ, ο κ. Καμαρινάκης αφού ευχαρίστησε τον Κεντρικό Λιμενάρχη ανταπέδωσε απονέμοντας τιμητικό θυρεό στα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, εκτιμώντας την αρωγή και τη στήριξη του Λιμεναρχείου στη μεγάλη προσπάθεια την οποία καταβάλλει ο Οργανισμός για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει και την αναμόρφωση που επιχειρεί τόσο στο θαλάσσιο όσο και στο χερσαίο χώρο  περιοχής δικαιοδοσίας του.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης, Αρχιπλοίαρχος ΛΣ/ΕΛ-ΑΚΤ Φραγκίσκος Ξυπνητός και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολος Καμαρινάκης

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,790ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα