Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Το GRIMALDI GROUP προσθέτει τρίτο Ro/Ro στη γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα

Νάπολη, 2 Μαΐου 2022: Ο όμιλος Grimaldi θα ενισχύσει περαιτέρω τις θαλάσσιες συνδέσεις του μεταξύ της Ιταλίας και την Ελλάδας, με την δρομολόγηση επιπλέον πλοίου στη γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα. Από τις 4 Μαίου, το Eurocargo Cagliari θα ενωθεί με το Eurocargo Alexandria και το Eurocargo Genova που εξυπηρετούν ήδη την παραπάνω γραμμή.

Το Eurocargo Cagliari έχει μεταφορική ικανότητα 3.850 γραμμικών μέτρων (250 ρυμουλκούμενα), όπως τα άλλα δύο πλοία που έχουν ήδη δρομολογηθεί, φέρει ιταλική σημαία και είναι εξοπλισμένο με συστήματα καθαρισμού καυσαερίων για τη μείωση των εκπομπών θείου και σωματιδίων.

Με την εισαγωγή του τρίτου πλοίου στη γραμμή, ο όμιλος Grimaldi θα προσφέρει επιπλέον αναχωρήσεις από Πάτρα προς Μπάρι και Βενετία (Τετάρτη στις 8.00 π.μ.), από Βενετία προς Μπάρι και Πάτρα (Παρασκευή στις 6.00 μ.μ.), από Μπάρι προς Πάτρα (Σάββατο στις 6.00 μ.μ.) και από Μπάρι προς Βενετία (Πέμπτη στις 4.00 π.μ.).

Συνολικά, θα υπάρχουν οκτώ δρομολόγια την εβδομάδα από κάθε ένα από τα τρία λιμάνια.

«Η ανάπτυξη ενός τρίτου πλοίου στη γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα είναι η απάντηση του Ομίλου Grimaldi στο ανάγκη για πιο συχνές, αποτελεσματικές και οικολογικά βιώσιμες υπηρεσίες μεταφορών μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας». δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi, Emanuele Grimaldi.

«Αυτή η επιλογή επιβεβαιώνει όχι μόνο το δέσμευση προς τους πελάτες μας, αλλά και την υψηλή εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των λιμανιών της Αδριατικής που εξυπηρετούν τη γραμμή».

 

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,527ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα