Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Το NAXOS JET αναλαμβάνει την εκτέλεση των δρομολογίων της SEAJETS για Άνδρο

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2018.

Το Naxos Jet αναλαμβάνει την εκτέλεση των δρομολογίων της SEAJETS για Άνδρο

Η SEAJETS, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, θα εκτελέσει το τελευταίο προγραμματισμένο δρομολόγιο του TERA JET με προορισμό την Άνδρο.

Tο TERA JET, με τα δύο τοπικά δρομολόγια που εκτελούσε κάθε εβδομάδα, συνέβαλε σημαντικά στην εξυπηρέτηση και αναβάθμιση της συγκεκριμένης γραμμής, αποδεικνύοντας συγχρόνως σε όσους πολέμησαν στη δρομολόγησή του για οικονομικά συμφέροντα, την επιβεβλημένη παρουσία του για τη μεταφορά χιλιάδων επιβατών και οχημάτων.

Με την ευκαιρία αυτή, η SEAJETS θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους ταξίδεψαν με προορισμό την ΑΝΔΡΟ με το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο παγκοσμίως, αλλά και σε όσους δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί μας το 2018 να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο TERA JET για την επόμενη δρομολογιακή περίοδο και να ανακαλύψουν τη μοναδική εμπειρία ταξιδιού με ένα ασύγκριτο πλοίο πέντε αστέρων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για ακόμα μια φορά όσους ταξίδεψαν με το TERA JET στην Άνδρο,  διότι με τον τρόπο αυτό συμμετείχαν στην ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής, καθώς η SEAJETS από τις 26 Ιουλίου προσέφερε το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη για το σκοπό αυτό.

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018, η καθημερινή σύνδεση της Άνδρου θα συνεχιστεί με το NAXOS JET, ενώ το TERA JET θα δρομολογηθεί και πάλι στη γραμμή της Άνδρου με την έναρξη της περιόδου του έτους 2019.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,506ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
652ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα