Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Τον Νοέμβριο η έναρξη των έργων ανακατασκευής του Αθηνιού

Ο προγραμματισμός του έργου της ανακατασκευής του Αθηνιού και η βέλτιστη λειτουργία του λιμένα κατά την περίοδο των εργασιών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (4/10) μεταξύ του Δημάρχου Θήρας κ. Νίκου Ζώρζου και εκπροσώπων της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας ΕΡΕΤΒΟ. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θήρας κ. Ηλίας Πελέκης, η Λιμενάρχης Θήρας κα Κωνσταντία Κορακά και ο Υπολιμενάρχης Θήρας κ. Παναγιώτης Βαρελάς. Από όλους τους συμμετέχοντες τονίστηκε η αναγκαιότητα γρήγορης εκτέλεσης του έργου.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου, το οποίο θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις: Η α’ φάση περιλαμβάνει την προβλήτα μπροστά από την ανοιχτή αίθουσα αναμονής επιβατών, ενώ η β’ φάση το υπόλοιπο τμήμα του λιμένα. Η α’ φάση αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον προσεχή Νοέμβριο και να ολοκληρωθεί εντός του Απριλίου 2019.

“Επειδή οι χώροι του λιμένα του Αθηνιού θα μετατραπούν αναγκαία σε εργοτάξιο, ζητούμε την κατανόηση των διακινουμένων. Με την πρόοδο των εργασιών αν υφίσταται ανάγκη θα υπάρχει συχνή ενημέρωση” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Θήρας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,546ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα