Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

TOURISM AWARDS 2022: 3 σπουδαίες διακρίσεις για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!

Τρείς σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασαν οι Μινωικές Γραμμές στο φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2022, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση τη Δευτέρα 09 Μαΐου 2022, στο Θέατρον, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Στην  εξαιρετική, όσο και άρτια εκδήλωση, που διοργανώθηκε παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού, οι Μινωικές Γραμμές κέρδισαν:

  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στις Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία, με τίτλο υποψηφιότητας «Οι Μινωικές Γραμμές είναι πάντα κοντά στον άνθρωπο και τις αξίες του!». Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία και διακρίνεται για το αξιόλογο κοινωνικό της πρόσωπο. Tο βραβείο παρέλαβε με ιδιαίτερη τιμή, ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών.
  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την παρουσία τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης / Social Μedia Presence, με τίτλο υποψηφιότητας «Οι Μινωικές Γραμμές Συνεχίζουν τη Δυναμική τους Παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης». Η εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Instagram), αξιοποιώντας τις δυνατότητές αλληλεπίδρασης που προσφέρουν, ως γνώστης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, για το χτίσιμο ενός community χρηστών από την Ελλάδα, αλλά και πολλές χώρες του εξωτερικού. Το ως άνω βραβείο παρελήφθη από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Λουκά Σιγάλα.
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Προγράμματα Επιβράβευσης / Loyalty Programs, με τίτλο υποψηφιότητας MINOAN LINES BONUS CLUB, ένα επιτυχημένο πρόγραμμα ανταμοιβής πιστών επιβατών που στόχο του έχει την ενίσχυση του customer experience, την προσφορά μίας ολιστικής ταξιδιωτικής εμπειρίας…Το Minoan Lines Bonus Club, μετράει 17 χρόνια ανοδικής πορείας με 000 εγγεγραμμένα μέλη έως σήμερα! Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Διαδικτυακών Πωλήσεων, κ. Γιάννης Ανδρουλάκης.

Οι παραπάνω διακρίσεις επιβεβαιώνουν τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλουν η Διοίκηση και το προσωπικό των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα για την ποιοτική αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στη χώρα μας και τη συνεχή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

 

Από το Γραφείο Τύπου

των Μινωικών Γραμμών

11 Μαΐου 2022

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,506ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
653ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα