Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Τροποποίηση δρομολογίου του AQUA BLUE την Δευτέρα 6/8

Από τη Seajets εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στις 18.30 σήμερα, το E/O Aqua Blue, κατά τη διάρκεια της πρόσδεσης του στο λιμάνι της Σκιάθου ήρθε σε επαφή με την προβλήτα σχεδόν με μηδενική ταχύτητα προκαλώντας βαθούλωμα πολύ μικρής έκτασης στο πρυμναίο εξωτερικό κέλυφος του πλοίου.

Το πλοίο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Θήρα-Νάξο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο-Σύρο-Άνδρο-Σκιάθο-Θεσσαλονίκη αναμένει κλιμάκια της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων και του νηογνώμονα προκειμένου να επιθεωρηθεί και να του χορηγηθεί άδεια απόπλου, ώστε να συνεχίσει τα δρομολόγια του.

Για την πιο άμεση  εξυπηρέτηση των επιβατών προορισμού Θεσσαλονίκης,  με μέριμνα και έξοδα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, οι επιβάτες ήδη επιβιβάστηκαν  σε πλοίο της γραμμής Σκιάθου – Βόλου προς το Βόλο. Από εκεί όσοι επιβάτες δεν διαθέτουν μέσο μεταφοράς, θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν που μίσθωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία. Η άφιξη των επιβατών στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με καθυστέρηση περίπου τριών ωρών,  σε σχέση με την προγραμματισμένη άφιξη.

Το δρομολόγιο της 6ης Αυγούστου από Θεσσαλονίκη 8.00 για Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο, θα πραγματοποιηθεί από το Βόλο με το Aqua Blue στις 13.00. Οι επιβάτες με  ΙΧ αυτοκίνητα που έχουν εισιτήρια για το παραπάνω δρομολόγιο θα πρέπει να ταξιδέψουν στο Βόλο για την επιβίβαση τους στο Aqua Blue. Οι επιβάτες που δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο θα μεταφερθούν με πούλμαν που θα ξεκινήσουν από το χώρο του λιμένος Θεσσαλονίκης στις 9.00. Οι κάτοχοι δικύκλων θα τα επιβιβάσουν σε φορτηγό αυτοκίνητο για τη μεταφορά τους στο Βόλο, επίσης από το χώρο του λιμένος Θεσσαλονίκης και οι οδηγοί των δικύκλων θα μεταφερθούν με τα πούλμαν στο Βόλο.

Το δρομολόγιο του Aqua Blue της 6ης Αυγούστου 2018 από Αλόννησο προς Σκόπελο-Σκιάθο-Θεσσαλονίκη θα εκτελεστεί κανονικά.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,525ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα