Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

TUI CRUISES: Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά τον Σεπτέμβριο με συναυλία της Βίκυ Λέανδρος

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναυλία της διάσημης ελληνο-γερμανίδας τραγουδίστριας Βίκυ Λέανδρος θα έχουν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 6 της TUI Cruises, σε μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 20 Σεπτεμβρίου και στο δρομολόγιο περιλαμβάνονται προσεγγίσεις στην Κέρκυρα, τη γενέτειρα της τραγουδίστριας και στον Πειραιά, με αναχώρηση και επιστροφή στην Κρήτη.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δραστηριότητες στις στάσεις στον Πειραιά, την Κρήτη και την Κέρκυρα, όπως επίσκεψη στην Ακρόπολη, περιήγηση στις ακτές της Κέρκυρας ή ποδηλασία με έμπειρους ειδικούς, έπειτα από σχετική κράτηση που θα πρέπει να έχει γίνει είτε εκ των προτέρων, είτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους από τους επιβάτες.

Σύμφωνα με την TUI Cruises, λόγω τήρησης των κανονισμών για την ασφάλεια των ταξιδιωτών, οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα προσφέρονται μόνο ως ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει άφιξη και αναχώρηση με ειδικά ναυλωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους επιβάτες του Mein Schiff. Προκειμένου να αποφευχθούν σημεία επαφών με άλλους ταξιδιώτες, δεν θα υπάρχουν μεμονωμένες αφίξεις.

Επιπλέον, στο κομμάτι των εκδρομών και δραστηριοτήτων, οι επιβάτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές μόνο με την κάρτα επιβίβασης και χωρίς να απαιτείται εισιτήριο. Οι εκδρομές θα γίνονται σε μικρές ομάδες, τα λεωφορεία απολυμαίνονται τακτικά, δεν θα υπάρχει μπουφέ και θα αποφεύγονται οι μεγάλες συγκεντρώσεις κόσμου. Στις εκδρομές θα τηρούνται οι τοπικοί κανονισμοί.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, κάθε επιβάτης του στόλου Mein Schiff από τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να παρουσιάζει αρνητικό τεστ κορωνοϊού πριν την επιβίβασή του στο πλοίο. Η TUI Cruises ανέπτυξε συνεργασία με την Helios Kliniken ώστε στο μέλλον όλοι οι επιβάτες να υποβάλλονται σε τεστ πριν την αναχώρησή τους. Το κόστος περιλαμβάνεται στην τιμή της κρουαζιέρας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,789ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα