Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

VARIETY CRUISES: Βράβευση CRUISE CRITIC ως «Καλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο»

Η VARIETY CRUISES απόσπασε τον τίτλο της Καλύτερης εταιρείας Κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο για το 2018 στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, που αποτελούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αριστεία των εταιρειών κρουαζιέρας.

Η VARIETY CRUISES αποδεικνύει με αυτήν την διάκριση ότι μια ελληνική εταιρία μπορεί να ξεχωρίσει παγκοσμίως ανάμεσα σε 120 εταιρίες κρουαζιέρας που αποτελούν κολοσσιαία ονόματα του κλάδου όπως SEABOURN, CRYSTAL, WINDSTAR, SEACLOUD, LINDBLAD – NATIONAL GEOGRAPHIC, SEA DREAM YACHT CLUB, STAR CLIPPERS, SILVERSEA, PONANT και άλλες.

Η Cruise Critic, η μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο ανέδειξε τους νικητές των βραβείων βάσει της βαθμολογίας που απέδωσαν το 2018 οι ταξιδιώτες της κοινότητας, που ανέρχονται σε 6 εκατομμύρια.

Δηλώσεις
Ο κ. Λάκης Βενετόπουλος, Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος της VARIETY CRUISES, δήλωσε: «Νιώθουμε μεγάλη τιμή που ψηφιστήκαμε από τους επιβάτες ως η Καλύτερη Εταιρεία Κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο των Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards για το 2018. Για τη διάκριση αυτή ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, τους πιστούς επιβάτες / φίλους μας κυρίως όμως τα επιλεγμένα μας πληρώματα για τη καθημερινή τους προσπάθεια να προσφέρουν σε όσους μας επιλέγουν αξέχαστες, ασφαλείς διακοπές και εμπειρίες. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να θέσουμε τους επιβάτες μας στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, στοχεύοντας ταυτόχρονα στην αύξηση των προορισμών μας κάθεέτος ώστε να διασφαλίζουμε ισχυρό προσφερόμενο προϊόν για τους επιβάτες».

Η Variety Cruises
Η 100% Ελληνόκτητη εταιρία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2005 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1968. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS 4-5 αστέρων,  χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια.

Η VARIETY CRUISES πραγματοποιεί το 2018-2019 κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Αίγυπτο, Ισραήλ, Ιορδανία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ισλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Ινδονησία, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες και στις Βρετανικές Νήσους με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξαναταξιδέψει με την εταιρία. Η Cruise Critic αποτελεί την μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο προβάλλοντας περισσότερες από 120 εταιρείες κρουαζιέρας και 350.000 κρουαζιερόπλοια. Στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα οι ταξιδιώτες μοιράζονται εμπειρίες και απόψεις με τους άλλους cruisers. Η Cruise Critic® αποτελεί θυγατρική επιχείρηση της TripAdvisor, Inc.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,506ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
652ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα