Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια την Παρασκευή 24/5 – Τοπικές καταιγίδες και στην Αττική

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώνονται στα βόρεια τμήματα της χώρας μας, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 09:30 το πρωί παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

Πίνακας. Τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, έως τις 09:30 το πρωί της Παρασκευής 24/05/2019.  

 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα συνεχιστούν στα βόρεια και για το υπόλοιπο της ημέρας, ενώ τις θερμές ώρες βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα, κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα εκτιμώμενα ύψη βροχής κατά τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 24/05, παρουσιάζονται στο Χάρτη 1. Βελτίωση του καιρού και παύση των φαινομένων αναμένεται από αργά το απόγευμα.

 

Χάρτης 1. Εκτιμώμενα ύψη βροχής κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών ωρών της Παρασκευής 24/05/2019.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται και στην περιοχή της Αττικής τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Παρασκευής 24/05, όπως παρουσιάζεται στο Χάρτη 2. Βελτίωση του καιρού προβλέπεται από αργά το απόγευμα.

 

Χάρτης 2. Εκτιμώμενα ύψη βροχής για την περιοχή της Αττικής, κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών ωρών της Παρασκευής 24/05/2019.

 

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,020ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
642ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα