Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα το ANDROS QUEEN

Με πρώτο σταθμό το λιμάνι του BUSAN, στην Κορέα, ξεκίνησε πριν λίγο το ταξίδι του προς την Ελλάδα, το ANDROS QUEEN, το οποίο να θυμίσουμε αποτελεί το νέο απόκτημα της GOLDEN STAR FERRIES.

Το πλοίο, όπως έχει αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του, με σχετικό δελτίο τύπου,  αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας  και πληρεί όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς της Eurosolas και τις συνθήκης της Στοκχόλμης, θα στολίζει τις Κυκλάδες και θα εξυπηρετεί τα νησιά μας, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη, καλύπτοντας τις εφοδιαστικές και συγκοινωνιακές τους ανάγκες.

Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: ολικό μήκος 134 μ. πλάτος 21 μ. βύθισμα 5,70 μ. ολική χωρητικότητα 7.005 τον., δυνατότητα μεταφοράς 390 ΙΧ ή 90 Φ/Γ, 1400 επιβάτες, ταχύτητα 22 κόμβοι, θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμένης & οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι, όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,425ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
648ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα