Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

24ωρη απεργία του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ των λιμενεργατών στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της COSCO την Τετάρτη 6/6

Τα ναυτεργατικά σωματεία  ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ –  ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ καλούν τους ναυτεργάτες , τους εργαζόμενους να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους την Τετάρτη 6 Ιούνη στην  24ωρη απεργία του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ των λιμενεργατών στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της COSCO, που αποφασίστηκε σε γενική συνέλευση με την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη με την μαζική συμμετοχή στον απεργιακό αγώνα των λιμενεργατών στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της COSCO είναι η απάντηση στην επιχείρηση τρομοκράτησης και υπονόμευσης, που θέλουν να επιβάλλουν για άλλη μια φορά εργοδοσία και  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Ένας για όλους και όλοι για έναν, ενάντια στα εργασιακά γκέτο του κεφαλαίου και των εκπροσώπων που επιδιώκουν την συντριβή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, να δυναμώσει η ταξική πάλη σε  κάθε χώρο δουλειάς, για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Καλούμε τα σωματεία, τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους, στον απεργιακό αγώνα των λιμενεργατών την Τετάρτη 6 Ιούνη.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν.
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,661ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα