Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

AIDA CRUISES: Αναστολή των προγραμμάτων κρουαζιέρας έως τις αρχές Απριλίου

Σταματά όλα τα προγράμματα κρουαζιέρας του στόλου 14 πλοίων της η εταιρία κρουαζιέρας Aida Cruises μέχρι τις αρχές Απριλίου την ώρα που όλο και περισσότεροι προορισμοί στον κόσμο “κλείνουν” τα λιμάνια κρουαζιέρας σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού στον πληθυσμό.

Τις ερχόμενες 3-4 ημέρες, τα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας θα σταματήσουν τα προγράμματά τους σε κατάλληλες τοποθεσίες για τον επαναπατρισμό των ταξιδιωτών, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Aida.

Οι επιβάτες που έκαναν κράτηση για επόμενη αναχώρηση μπορούν να αλλάξουν δωρεάν την κράτησή τους για μελλοντικό ταξίδι μέσω της εταιρίας, με την ίδια να δηλώνει αισιόδοξη οτι θα μπορέσει να διεξάγει τις κρουαζιέρες της σε μεγάλο βαθμό όπως είναι ήδη προγραμματισμένες από τις 5 Απριλίου και μετά.

Πρόσφατα η εταιρία, όπως και άλλες στο χώρο της κρουαζιέρας, αναγκάστηκαν να αλλάξουν τις προγραμματισμένες προσεγγίσεις τους καθώς τα ΗΑΕ, προορισμοί στην Καραϊβική και τη Μεσόγειο (Ισπανία) κλείνουν τα λιμάνια κρουαζιέρας. Η Princess Cruises, η οποία ανήκει στον όμιλο Carnival, όπως και οι Aida και Celestyal Cruises, προέβη σε αναστολή του προγράμματός τους.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,528ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα