Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η MSC CRUISES ακυρώνει κρουαζιέρες – Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια έως τον Απρίλιο

Aκυρώνονται κρουαζιέρες της MSC εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώνεται από την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ ορισμένα λιμάνια βγαίνουν εκτός των προγραμμάτων της εταιρίας.

Οι κρουαζιέρες των πλοίων MSC Bellissima και MSC Lirica ακυρώνονται, συμπεριλαμβανομένων των κρουαζιέρων του πρώτου στις 21 Μαρτίου και του δεύτερου στις 18 Απριλίου, εξαιτίας των οδηγιών που δίνουν οι τοπικές αρχές των Εμιράτων.

Επιπλέον η επιβίβαση και αποβίβαση και το transit από τα ιταλικά λιμάνια δεν είναι πλέον εφικτά, και ως αποτέλεσμα προσαρμόζονται αναλόγως και τα δρομολόγια του MSC Grandiosa. Τα ταξίδια του MSC Opera με ημερομηνίες αναχώρηση από τις 10 Μαρτίου έως τις 21 Απριλίου ακυρώνονται.

Σύμφωνα με την MSC, οι ταξιδιώτες θα λάβουν voucher στην τιμή της κρουαζιέρας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές αναχωρήσεις μέχρι και το τέλος του 2021. Επιπλέον οι επιβάτες λαμβάνουν πίστωση ύψους 100 ευρώ ανά καμπίνα, για έξοδα μέσα στο πλοίο, για περιπτώσεις ακύρωσης κρουαζιέρας έως 6 διανυκτερεύσεων και 200 ευρώ για κρουαζιέρες τουλάχιστον 7 διανυκτερεύσεων.

Για τις ακυρώσεις των Grand Voyage του MSC Bellissima από το Ντουμπάι στη Γιοκοχάμα και MSC Lirica από Ντουμπάι στη Βενετία, οι επιβάτες λαμβάνουν άπαξ πίστωση 400 ευρώ ανά καμπίνα.

Οι ταξιδιώτες που έκαναν κράτηση κρουαζιέρας με αναχώρηση από το Μάρτιο έως τις 30 Ιουνίου του 2020 μπορούν να ακυρώσουν εντός 48 ωρών, ή εντός 96 ωρών για τις προσφορές Cruise & Fly, πριν την αναχώρηση και να κάνουν αλλαγή κράτησης έως τις 30 Ιουνίου του 2021 στον ίδιο προορισμό. Για τις αλλαγές αυτές δεν υπάρχει χρέωση και οι ταξιδιώτες θα επιβαρυνθούν μόνο με χρεώσεις ακύρωσης για τις πτήσεις.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,704ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα