Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Αμοργός: Το “ευχαριστώ” μαθητών – εκπαιδευτικών προς την Blue Star Ferries

Με μια ευχαριστήρια επιστολή και δώρο την εικόνα της Παναγιάς της Χοζοβιώτισσας οι τέσσερις Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Αμοργού εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά της Βlue Star προς τους μαθητές, συνοδούς – γονείς και εκπαιδευτικούς της πέμπτης και έκτης τάξης των δημοτικών σχολείων του νησιού. Σημαντική ήταν και η προσφορά της υπεύθυνης της διοργάνωσης Χριστιάνας Μπόχαλη. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που εστάλη στην Blue Star μετά την πραγματοποίηση της εκδρομής στις 8 Φεβρουαρίου.

Αξιότιμη Blue Star,

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Αμοργού θα ήθελαν να σας εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδρομής που απευθύνεται στους μαθητές που φοιτούν στην πέμπτη και έκτη τάξη των δημοτικών του νησιού μας.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η κάλυψη όλων των εξόδων, εισιτηρίων, διαμονής και διατροφής για τα παιδιά μας, τους συνοδούς κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επισκεφτούν χώρους με ιδιαίτερη αρχαιολογική και πολιτιστική σημασία.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την αξιόλογη και αξιέπαινη πράξη σας. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς. Παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας τόσο στα παιδιά μας όσο και σε εμάς τους ίδιους που κατοικώντας μόνιμα στην Αμοργό με πράξεις σαν και τις δικές σας νιώθουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι και φορείς που μας στηρίζουν ηθικά και υλικά.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων και Νηπιαγωγείου Αιγιάλης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αρκεσίνης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καταπόλων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικούς Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χώρας Αμοργού

Αναδημοσίευση από το naxospress.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,704ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
662ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα