Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η BLUE STAR FERRIES επισκευάζει το νηπιαγωγείο Σύμης

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας στην εταιρία Blue Star Ferries για την αφοσίωση και προσήλωση στο καθήκον, αλλά και για την αμέριστη συμπαράσταση στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, που επιδεικνύει τα τελευταία επτά χρόνια που καλύπτει τις ανάγκες του τόπου μας.

Με αφορμή την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε το νησί μας στις 13 Νοεμβρίου και το κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το Νηπιαγωγείο υπέστη ολική καταστροφή και αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα.

Το γεγονός ότι η BLUE STAR FERRIES καλύπτει με το ποσό των 30.000 ευρώ το κόστος αποκατάστασης της ζημίας, μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς και υπερήφανους που ο ιδιωτικός τομέας στέκεται τόσο σθεναρά και συμπαρισταται στη δημόσια εκπαίδευση.

Είμαστε ευγνώμονες για την άρση της γεωγραφικής απομόνωσης που συντελείται με τα αρίστης ποιότητας πλοία της εταιρίας BLUE STAR FERRIES. Ευχόμαστε τα πλοία σας να συνεχίσουν να είναι καλοτάξιδα στους προορισμούς που καλούνται να επιτελούν. Είναι ευτύχημα που σας έχουμε κάθε Τέταρτη και Παρασκευή κοντά μας, που εγκρίνετε, όποτε σας το ζητήσουμε, δρομολόγιο από και προς Σύμη και ευελπιστούμε να διευρύνουμε τη συνεργασία μας καλύπτοντας περισσότερες ημέρες της βδομάδας σύνδεσης του νησιού μας με τη Ρόδο και με τον Πειραιά, προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Σύμης,

Λευτέρης Παπακαλοδούκας

Πηγή: parapona-rodou.blogspot.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,675ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
662ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα