Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

ΑΝΕΚ LINES: 11η Εθελοντική αιμοδοσία & 2η δειγματοληψία για τη Δωρεά Μυελού των Οστών

ΑΝΕΚ LINES: 11η Εθελοντική αιμοδοσία & 2η δειγματοληψία για τη Δωρεά Μυελού των Οστών

Προσφορά ζωής, έμπρακτη αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο

Η ANEK LINES “έστειλε” χθές (Τετάρτη 8 Νοεμβρίου) μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς  στον συνάνθρωπο, μέσα από την 11η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, στα Χανιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Eθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Παράλληλα, για 2η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία για Δωρεά Μυελού των Οστών.

Με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, της ANEK LINES – εργαζομένων, πληρωμάτων, στελεχών- και Χανιωτών, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 30 πολύτιμες μονάδες αίματος, ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε στο πλευρό μας μια εταιρεία, όπως η ANEK LINES που στέκεται ουσιαστικά μέσα από τέτοιες δράσεις δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το πιο πολύτιμο αγαθό, το αίμα. Η συνεργασία μας με την ΑΝΕΚ LINES για 11η φορά, επιβεβαιώνει έμπρακτα το γνήσιο ενδιαφέρον της εταιρείας να σταθεί στο πλευρό εκείνων που έχουν αιματολογικά και νεοπλασματικά νοσήματα”. Και συνέχισε «Το αποτέλεσμα των δράσεων του συλλόγου μας ενισχύει τα κίνητρα μας για το μέλλον, καθώς έως και την στιγμή που μιλάμε για την τρέχουσα χρονιά έχουμε συγκεντρώσει περίπου 700 μονάδες αίματος».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ANEK LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης, τόνισε: «Για όλους εμάς στην ΑΝΕΚ LINES, η συνεισφορά αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Η Εθελοντική Αιμοδοσία, αποτελεί πλέον παράδοση για την ΑΝΕΚ, μια παράδοση που διευρύνεται ακόμα  περισσότερο μέσα από τη δειγματοληψία μυελού των οστών, προκειμένου να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα και να αμβλύνουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας, επιβεβαιώνοντας , έτσι,  με τον καλύτερο τρόπο  ότι “η προσφορά είναι στο αίμα μας”

 50 χρόνια τώρα η ANEK LINES, τιμά τη δέσμευσή της απέναντι στον τόπο και στους ανθρώπους του.

50 χρόνια τώρα η ANEK LINES  στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας, φέρνοντας στο προσκήνιο την αξία της αληθινής συμπαράστασης. Γιατί η προσφορά είναι στην ψυχή και στο αίμα μας.

50 χρόνια τώρα η ANEK LINES, με το ανθρώπινο πρόσωπό της γράφει τη δική της ιστορία και προσφέρει από καρδιάς στην Κρήτη και στους ανθρώπους της.

50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES. Και το ταξίδι συνεχίζεται με πλώρη το μέλλον!

 

Στις φωτογραφίες 1 & 2 διακρίνονται εθελοντές αιμοδότες επί τω έργω.

Επιβλέποντας μία ακόμα αιμοδοσία, δεύτερη από δεξιά η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων κα Δέσποινα Ροδουσάκη. Δίπλα της ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ κος Γιώργος Κατσανεβάκης.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

40,995ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
641ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα