Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Απάντηση της ΛΕΒΕ ΦΕΡΡΙΣ προς την Δ. ΤΥΡΟΓΑΛΑΣ & ΣΙΑ Ν.Ε

Ως προς την ανακοίνωση σας, υπενθυμίζουμε – και το γνωρίζετε – ότι ΨΕΥΔΕΣΤΕ!-

Δύο φορές ζητήσατε από το Δικαστήριο να σας παραδώσει το πλοίο και το αίτημά σας απορρίφθηκε και τις δύο φορές!

Στην προσπάθειά σας παρανόμως να μας στείλετε χαρτί ότι μας παύετε από την διαχείριση του πλοίου σας απαντήσαμε με εξώδικο ότι αναστέλλουμε τις πληρωμές και όχι ότι δεν πληρώνουμε, μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Στην προσπάθειά σας να σπιλώσετε την ΤΙΜΗ και την ΥΠΟΛΗΨΗ μας θα πέσει στο κενό και, αντίθετα με εσάς, εμείς παίρνουμε την ευθύνη των πράξεων μας.

Εμείς σταματήσαμε το πλοίο για την ετήσια επιθεώρηση, παραβλέποντας ότι έχουμε δαπανήσει πολλά χρήματα για την ανακαίνισή του, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, όπως και άλλα ποσά που σας έχουμε καταβάλει που υπερβαίνουν συνολικά το ποσό του 1.000.000 ευρώ όταν διαπιστώσαμε ότι το πλοίο έχει προβλήματα τα οποία προϋπήρχαν και μας ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ. Έχουμε τέσσερις εκθέσεις αρμοδίων τεχνικών και μηχανικών – μηχανολόγων.

Για τα σοβαρά ευρήματα των τεχνικών στις μηχανές και στα στεγανά, σας ζητήσαμε πολλές φορές προφορικά και δύο φορές εγγράφως να ορίσετε πραγματογνώμονα ώστε από κοινού με δικό μας πραγματογνώμονα να επιθεωρήσουν το πλοίο ως προς τα σοβαρά ευρήματα στις μηχανές και στα στεγανά. Αρνηθήκατε λέγοντας ότι δεν βλέπετε τον λόγο!!!

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ!!!

Τον λόγο πλέον έχουν οι αρμόδιοι. Και αυτοί θα αποφανθούν αν το πλοίο με τα εν λόγω ευρήματα είναι κατάλληλο να ταξιδέψει!!!

Με επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων μας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,520ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα