Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας, πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο κ. Δανούσης Θανάσης, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και μέλος του Σωματείου, ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Τσούκας Θεοκλής, ο αντιπρόεδρος κ. Κούτουλας Ηρακλής και ο γραμματέας κ. Κυριαζόπουλος Αριστοτέλης. Στη συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικά καλό κλίμα, η αντιπροσωπεία εξέφρασε τα ζητήματα του κλάδου της. Ιδιαίτερα τόνισε ότι οι παραγωγικές εγκαταστάσεις του ναυπηγείου είναι τεχνολογικά εκσυγχρονισμένες και ότι το τεχνικό προσωπικό είναι υψηλού επιπέδου, σε σχέση με τον διεθνή ανταγωνισμό. Όπως επισήμαναν οι συνδικαλιστές, αυτά είναι και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ναυπηγείου.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την βούληση της κυβέρνησης για την ενίσχυση της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, επισημαίνοντας ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, οι επισκευές όλων των σκαφών του Λιμενικού Σώματος & Ελληνικής Ακτοφυλακής θα διενεργούνται στην Ελλάδα και όχι σε χώρες της αλλοδαπής, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,509ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
653ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα