Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

CELESTYAL CRUISES: Τετραπλή διάκριση στα Tourism Awards 2018

Σημαντικές διακρίσεις έλαβε για ακόμη μια χρονιά στα Tourism Awards 2018 η Celestyal Cruises, «φεύγοντας» με τρία  χρυσά βραβεία και ένα ασημένιο. Οι εν λόγω διακρίσεις σηματοδοτούν την αξία των αδιάκοπων προσπαθειών της εταιρείας να προσφέρει στους επιβάτες της την αυθεντική εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας, αλλά και του ρόλου της στη διάδοση της ελληνικής κρουαζιέρας σε ένα διαφοροποιημένο κοινό από 140 εθνικότητες παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρικής φήμης/ Branding», «Θαλάσσιος Τουρισμός» και «Travel Experience», ενώ απέσπασε ασημένιο βραβείο για την κατηγορία «Digital Presence & Online Communication».

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή, την Τρίτη 20 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και τα σημαντικότερα brands του ελληνικού τουρισμού. Για 5η συνεχόμενη χρονιά, τα Tourism Awards, που διοργανώθηκαν από την έκδοση Hotel & Restaurant του ομίλου Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), τίμησαν τις καλύτερες πρακτικές των επιχειρήσεων και των φορέων σε όλους τους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure, καθώς και τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την καινοτομία και την ανάπτυξη της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού.

Επιβεβαιώνοντας το κύρος των βραβείων, η συμμετοχή στις κατηγορίες ήταν και φέτος  αξιοσημείωτα μεγάλη, με τους νικητές να αποτελούν τους κυριότερους ενδυναμωτές του ελληνικού τουρισμού. Η Celestyal Cruises ξεχώρισε, για ακόμη μια φορά, για τις πρωτοποριακές πρακτικές της στον τομέα της κρουαζιέρας, τόσο για τις υπηρεσίες που παρέχει στους επιβάτες της, όσο και για τις στοχευμένες δράσεις της για την προβολή της κρουαζιέρας ως έναν μοναδικό τρόπο διακοπών.

Η εταιρεία έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική ταυτότητα/Διαχείριση εταιρικής φήμης/Branding», ως μια επιβράβευση των δράσεων που ολοκλήρωσε κατά την προηγούμενη χρονιά στοχεύοντας στη διεθνή αναγνώριση του brand και κατανόηση της φιλοσοφίας της Celestyal Cruises και τι είναι αυτό που τη διαφοροποιεί από άλλες εταιρείες. Μέσω των ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων, ενδυναμώθηκε η εικόνα της εταιρείας στα ΜΜΕ, διοργανώθηκαν Συνεντεύξεις Τύπου & Δημοσιογραφικά Ταξίδια, συμμετείχε σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, ενώ αναδείχθηκαν οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τις οποίες εμπράκτως υποστηρίζει.

reporter.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,707ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα