Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

CS FERRIES : Νέες αντιλήψεις περί ανταγωνισμού από την SAOS FERRIES

Ο κ. Μανούσης και η «εταιρία» SAOS FERRIES αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των επιβατών , προέβη σε καταγγελία του εαυτού του αλλά και της εταιρίας μας , για την μη κατοχή δήθεν του πιστοποιητικού …. ISM , το οποίο πιστοποιητικό σημειωτέον ,δεν αφορά πιστοποίηση της πρόβλεψης λήψης μέτρων ασφάλειας των επιβατών αλλά τον τρόπο διαχείρισης και λήψεως μέτρων ενδεχόμενης ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος σε τυχόν περίπτωση ατυχήματος .-
Δυστυχώς σήμερα , ενώ οι αρμόδιες αρχές επέτρεψαν την εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων του πλοίου μας πριν από 40 ήμερες, έχοντας ελέγξει την εκ μέρους μας κατοχή όλων των απαραίτητων εγγράφων , μετά την καταγγελία της εν λογω εταιριας και ενώ εμείς έχουμε ήδη υποβάλλει σχετική αίτηση για την έκδοση του εν λογω πιστοποιητικού και βρισκόμεθα στην διαδικασία εκδόσεως του εντούτοις το Λιμεναρχείο έκρινε ότι είναι απαραίτητη η εκ μέρους μας κατοχή του , οπότε και διέταξε την απαγόρευση απόπλου του πλοίου μας μέχρι την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού και παράλληλα όμως, δεν διέταξε μέχρι στιγμής για τον ίδιο λόγο και την απαγόρευση απόπλου του πλοίου ΖΕΦΥΡΟΣ επικαλούμενο ότι έχει ήδη το εν λογω πλοίο έχει απαγόρευση απόπλου , λογω του ό,τι έχει ……….επικαλεσθεί μηχανική βλάβη από την προηγούμενη ημέρα .
Και όλα αυτά αδιαφορώντας , εάν το νησί με τις καταγγελίες αυτές και την υπηρεσιακή αντίδραση στην νομιμοφάνεια έχουν σαν αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες και να στερείται το νησί την ακτοπλοϊκή σύνδεση με ταχύπλοο ….. επιβεβαιώνοντας ο κ. Μανούσης το λαϊκό ρητό ….. να «ψοφήσει» η κατσίκα του γείτονα …..
Τέλος για την ακρίβεια των αναφερόμενων, σας ενημερώνουμε, ότι η εταιρία μας, όπως έχουμε προαναφέρει έχει ως εκ περισσού υποβάλλει αίτηση και έχει δρομολογήσει την διαδικασία εκδόσεως του σχετικού πιστοποιητικού και αναμένεται μόνον η τελική έγκριση τους από τον αρμόδιο επιθεωρητή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
Γαβριήλ Χατζηγαβριηλ

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

40,739ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα