Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η CARNIVAL CRUISE LINE παρατείνει την παύση των κρουαζιέρων έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Η Carnival Cruise Line ενημέρωσε τους πελάτες της και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι επεκτείνει την παύση της λειτουργίας της στη Βόρεια Αμερική έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

“Κατά τη διάρκεια αυτής της άνευ προηγουμένου παύσης στην επιχείρησή μας, συνεχίσαμε να αξιολογούμε το λειτουργικό περιβάλλον και να συναντιόμαστε με υπαλλήλους της δημόσιας υγείας, της κυβέρνησης και της βιομηχανίας”, δήλωσε η πρόεδρος της Carnival Cruise Line, Christine Duffy, σε επιστολή της. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι μετά την ανακοίνωση της βιομηχανίας κρουαζιέρας την περασμένη Παρασκευή ότι θα επεκτείνει εθελοντικά τη διακοπή των ταξιδιών στη Βόρεια Αμερική, η Carnival Cruise Line ακυρώνει πλέον όλες τις κρουαζιέρες έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

“Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς το εμπόριο, τα ταξίδια και οι προσωπικές δραστηριότητες έχουν ξαναρχίσει και μόλις επανεκκινήσουμε τις δραστηριότητές μας θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που φέρνουμε τα πλοία μας, για να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη του κοινού στην επιχείρησή μας. Ωστόσο, ζητούμε συγνώμη για τη διακοπή των σχεδίων των διακοπών σας και εκτιμούμε την υπομονή σας καθώς εργαζόμαστε πάνω σε αυτές τις αποφάσεις”, δηλώνει η Duffy στην επιστολή.

Το Carnival ανακοίνωσε αρχικά μια εθελοντική διακοπή 30 ημερών στις δραστηριότητές της στις 13 Μαρτίου και την έχει παρατείνει τρεις φορές, αντικατοπτρίζοντας τις προκλήσεις για τη δημόσια υγεία που σχετίζονται με την πανδημία του COVID-19. Επί του παρόντος ολοκληρώνει τον επαναπατρισμό σχεδόν 29.000 μελών πληρώματος σε περισσότερα από 100 κράτη, που εξυπηρετούν το στόλο των 27 πλοίων της. Όπως και με τις προηγούμενες ανακοινώσεις, η Carnival δίνει στους επισκέπτες που επιθυμούν να μεταφέρουν την κράτησή τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία μια προσφορά επανεκκίνησης που συνδυάζει πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit – FCC) είτε πίστωση επί του πλοίου (Onboard Credit – OBC), ύψους 300 ή 600 δολ., που έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλής. Οι πελάτες, όπως πάντα, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, έτσι ώστε να μπορούν να υποβάλουν τις προτιμήσεις τους στο διαδίκτυο και έχουν περιθώριο έως τις 31 Μαΐου 2021 να επιλέξουν.

“Εκτιμούμε την υπομονή και την υποστήριξη των πιστών μας επισκεπτών και αναγνωρίζουμε το πόσο θέλουν να επιστρέψουν στις κρουαζιέρες. Όταν έρθει η ώρα, η εξαιρετική ομάδα μας θα περιμένει να τους καλωσορίσει και να τους προσφέρει τις υπέροχες διακοπές που τους αξίζουν”, δήλωσε η Duffy.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,790ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα