Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

O ΔΕΣΦΑ συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2020. Ο ΔΕΣΦΑ, στο πλαίσιο των δράσεων του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της άριστης και μακρόχρονης συνεργασίας του με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, δώρισε ένα ζεύγος εξωλέμβιων μηχανών 300HP (DF300AP) για τις ανάγκες του πλωτού σκάφους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας ΠΛΣ 335.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της λειτουργίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας στην ευρύτερη περιοχή, ο ΔΕΣΦΑ κάλυψε το κόστος για την προμήθεια των μηχανών, την τοποθέτησή τους, καθώς και τον εφοδιασμό λοιπών εξαρτημάτων, υλικών και αναλωσίμων, που είναι απαραίτητα για την τοποθέτηση των μηχανών. Χάρη σε αυτή τη δωρεά, το σκάφος είναι και πάλι πλήρως λειτουργικό και έτοιμο να συνεχίσει απρόσκοπτα την επιτήρηση της περιοχής αρμοδιότητάς του.

Σε συνέχεια της δωρεάς, ο Πλοίαρχος ΛΣ κ. Φραγκίσκος Ξυπνητός, Κεντρικός Λιμενάρχης Ελευσίνας, απένειμε στον κ. Nicola Battilana, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ, τιμητικό θυρεό, κατά της διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, παρουσία στελεχών του ΔΕΣΦΑ και του προσωπικού του Λιμεναρχείου.

Δέσμευση του ΔΕΣΦΑ είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εγγυάται τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, τη συμμαχία με τους Εργαζόμενους του, την προώθηση και ανάδειξη του Πολιτισμού, την μείωση του Ανθρακικού του Αποτυπώματος, την υποστήριξη του Αθλητισμού, της Παιδείας και της Νέας Γενιάς. Στόχος του είναι η ενέργεια που μεταφέρει μέσω του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, από τους Κήπους του Έβρου και τον Προμαχώνα, μέχρι τη Μεγαλόπολη να μετατραπεί σε μια «Ενέργεια Συνεισφοράς» που υποστηρίζει και καλύπτει ουσιαστικές ανάγκες στις περιοχές που διασχίζει το Δίκτυο, αλλά και ευρύτερα.

 

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,792ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα