Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Κινητικότητα με νέα στελέχη και αναβαθμίσεις υφισταμένων στην CELESTYAL CRUISES

Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε σήμερα εσωτερικές μετακινήσεις ανώτερων στελεχών, οι οποίες ακολουθούν την πρόσφατη ανάθεση της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) στον κ. Κρις Θεοφιλίδη, ο οποίος προήχθη από την θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών (COO) την 1η Ιουλίου 2018.

Για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της ανάπτυξης της νέας εμπορικής στρατηγικής της και την αύξηση της εμπορικής παρουσίας της σε όλο τον κόσμο, η Celestyal Cruises  προάγει τον κ. Leslie Peden στη θέση του Επικεφαλής Εμπορικού Διευθυντή  (Chief Commercial Officer), ώστε να επιβλέπει όλες τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας παγκοσμίως, όπως η στρατηγική ανάπτυξης, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις.

Ο καπ. Γεώργιος Κουμπενάς θα αναλάβει το ρόλο του Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών (Chief Operations Officer), όπου θα συνεχίσει να εποπτεύει τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων, προσθέτοντας στις αρμοδιότητές του την καθημερινή εποπτεία των εργασιών των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στον Πειραιά.Ο καπ. Γ. Κουμπενάς κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του Αντιπροέδρου Επιχειρήσεων της εταιρείας.

Νέοι διορισμοί – διεύρυνση ομάδας πωλήσεων
Επιπλέον, η Celestyal Cruises βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση του κ. Stewart Williams, στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή (Regional Manager) για την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικός και Αυστραλίας (Asia Pacific και Australasia-APAC).

Ο κ. Williams είναι στέλεχος πωλήσεων με πολυετή επαγγελματική σε ηγετικές θέσεις στον ταξιδιωτικό κλάδο στην περιοχή της APAC και έχοντας την επίβλεψη και διαχείριση του πελατολογίου της Celestyal Cruises στην συγκεκριμένη περιοχή, αναμένεται να συμβάλει στην ενίσχυση των πωλήσεων της εταιρείας και να μεγιστοποιήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες, αυξάνοντας την προβολή του εμπορικού της σήματος τόσο σε τελικούς πελάτες όσο και στον επιχειρηματικό κλάδο. Επιπλέον θα έχει και την ευθύνη για ενέργειες B2B (business to business), B2C (business to consumer) και τις δημόσιες σχέσεις. Η κα Wan Wang, Στέλεχος Πωλήσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης με βάση τη Σανγκάη στην Κίνα, θα αναφέρεται στον κ. Williams.

Ο κ. Williams έρχεται στην Celestyal Cruises μετά από 20 χρόνια θητείας, ως Διευθύνων Σύμβουλος Αυστραλίας και Ασίας, στην καταξιωμένη εταιρεία Globus Family of Brands Australasia και θα αναφέρεται στον κ. Μάριο Πολυδώρου, Διευθυντή Πωλήσεων και Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών.

Παράλληλα, η Celestyal Cruises ανακοινώνει και το διορισμό της κας Beatrix Schell στη θέση της Διευθύντριας Γραφείου στη Γερμανία, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της από τις 16 Ιουλίου 2018. Επαγγελματίας στον ταξιδιωτικό τομέα, με εμπειρία στις πωλήσεις για περισσότερα από 14 χρόνια, η κα. Schell θα είναι υπεύθυνη για την επέκταση του δικτύου της Celestyal Cruises για τις περιοχές Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Η κα. Schell θα αναφέρεται στον κ. Andrew Magowan, Αντιπρόεδρο Πωλήσεων Ευρώπης.

Πριν την ένταξή της στο δυναμικό της Celestyal Cruises, η κα. Schell διετέλεσε Διευθύντρια Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της Genussreisen GmbH στο Μόναχο, όπου ήταν υπεύθυνη για την οικοδόμηση μεριδίου αγοράς στην περιοχή DACH μέσω στρατηγικής συνεργασίας με νέα κανάλια διανομής, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών οργανισμών, ταξιδιωτικών πρακτόρων, DMCs και ξενοδοχείων. Η κα. Schell συνέβαλε στην ανάπτυξη σχέσεων με σημαντικούς πελάτες, εμπορικούς εταίρους και ταξιδιωτικά μέσα, κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Genussreisen.

Επιπλέον, η κα. Schell έρχεται στην Celestyal Cruises για να προσφέρει με την πολύχρονη εμπειρία της στις πωλήσεις, αφού έχει διατελέσει Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την περιοχή DACH και την Κεντρική Ευρώπη της Gullivers Travel Associates (GTA) του Λονδίνου.

Μετά από τις αυτές τις εξελίξεις, η Celestyal Cruises προχώρησε σε αλλαγές στην επιτροπή Εκτελεστικών Διευθυντών, η οποία περιλαμβάνει πλέον τους κ.κ. καπ. Γεώργιο Κουμπενά, Leslie Peden, Μάριο Θεοδοσίου – ο οποίος συνεχίζει τη θητεία του ως Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών – και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κρις Θεοφιλίδη.

«Όλες οι δραστηριότητες που έχουμε αναλάβει από το δεύτερο εξάμηνο του 2018 είναι βασικές για τον εμπορικό μετασχηματισμό που χρειάζεται να κάνουμε για να συνεχίσουμε να οικοδομούμε το εμπορικό μας σήμα, παγκοσμίως» , δήλωσε ο κος Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Είμαι βέβαιος ότι μέσω των συλλογικών προσπαθειών ολόκληρης της ομάδας της Celestyal Cruises θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ένα εξαιρετικό προϊόν σε όλο και περισσότερους επιβάτες από όλο τον κόσμο».

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,693ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα