Ο Μίνωας της MINOAN LINES συναντά τον Μινωϊκό δίσκο της Φαιστού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και μαζί «ταξιδεύουν» το κρητικό «μεράκι» εντός κι εκτός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Δύο εταιρίες ορόσημο για την Κρήτη «βάζουν πλώρη» για τη διαχρονική συνεργασία τους, με τη MINOAN LINES να διατελεί και φέτος χορηγός του ιστορικού αθλητικού συλλόγου, στηρίζοντας το ποδοσφαιρικό ήθος, τις αξίες και το όραμα των ανθρώπων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την ομάδα και το νησί της Κρήτης.

Οι αξίες της MINOAN LINES ταυτίζονται με την πορεία προς την κορυφή, με την έννοια του καθημερινού αγώνα και των καρπών που αυτός αποφέρει. Όπως η ομάδα ποδοσφαίρου κατακτά σταδιακά και στρατηγικά κάθε της στόχο, έτσι και η MINOAN LINES, ένα από τα ισχυρότερα brand names στον χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας, που πλέον μετρά περισσότερα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, συνεχίζει να διατηρεί την υψηλής ποιότητας, αποτελεσματική και ασφαλή μεταφορά, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό άνεση, πολυτέλεια και ταχύτητα. Τα σύγχρονα οικολογικά cruise ferries, οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σε στεριά και θάλασσα διασφαλίζουν την ποιότητα που έχει αναγάγει τη MINOAN LINES σε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της ναυτιλίας στην Ευρώπη.

Προάγοντας τις αξίες του αθλητισμού και της ομαδικότητας

Η ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της MINOANLINES με τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Κρήτης, ακολουθεί με συνέπεια την επιθυμία της εταιρείας να συμβάλλει στη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους και του σπουδαίου ρόλου του αθλητισμού στην ανάδειξη υγιών προτύπων, με στόχο την προσέλκυση όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων στην άθληση.

Η εταιρική υπευθυνότητα και η ανταποδοτικότητα στην τοπική κοινωνία, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της MINOANLINES. Θέτοντας ως βασικό άξονα για τη χάραξη της στρατηγικής της τον «άνθρωπο», επενδύει στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζοντας έμπρακτα πρωτοβουλίες που ενισχύουν το κοινωνικό σύνολο της χώρας και αναδεικνύει τομείς που σχετίζονται με τον αθλητισμό, την υγεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την παιδεία.

MINOAN LINES και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Άλλη μία ποδοσφαιρική σεζόν μαζί!

50 ΧΡΟΝΙΑ MINOAN LINES

Μετρώντας πλέον περισσότερα από 50 χρόνια από την ίδρυσή της, η MINOAN LINES εξακολουθεί να διατηρεί την υψηλής ποιότητας, αποτελεσματική και ασφαλή μεταφορά, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό άνεση, πολυτέλεια και ταχύτητα με σύγχρονα οικολογικά cruise ferries, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σε στεριά και θάλασσα. Μία εταιρία – υπόδειγμα ποιοτικής πρωτοπορίας, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις γραμμές που δραστηριοποιείται, η MINOAN LINES συνεχίζει σταθερά το «ταξίδι» της ως Μεγάλη Θαλάσσια Δύναμη της Ελλάδας και εναρμονίζεται με τα αυστηρότερα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πλοία KNOSSOS PALACE, FESTOS PALACE και KYDON PALACE είναι από τα πρώτα πλοία που συμμορφώθηκαν πλήρως με τους νέους κανονισμούς του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO) με την εγκατάσταση συσκευών καθαρισμού καυσαερίων (SCRUBBERS), επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της MINOAN LINES στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά με τη MINOAN LINES

Η εταιρία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. ιδρύθηκε στις 25 Μαΐου 1972, στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 2022 συμπλήρωσε 50 έτη λειτουργίας και προσφοράς υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό και στις μεταφορές φορτηγών οχημάτων. Από το 2008 είναι μέλος του Ιταλικού Ομίλου Grimaldi, ενός εκ των μεγαλύτερων μεταφορέων οχημάτων και μηχανημάτων παντός τύπου (roll-on/roll-off), εμπορευματοκιβωτίων και επιβατών στον κόσμο. Ο Όμιλος Grimaldi εδρεύει στη Νάπολη Ιταλίας, με υποκαταστήματα σε περισσότερες από 25 χώρες, 17.000 υπαλλήλους και πάνω από 130 πλοία που προσεγγίζουν περισσότερα από 140 λιμάνια παγκοσμίως.