Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Μήνυμα του Προέδρου της DODEKANISOS SEAWAYS, κ.Χρήστου Σπανού

Αγαπητοί συνταξιδιώτες,

Τα τελευταία 20 χρόνια, μας εμπιστεύεστε τις μετακινήσεις σας σε 17 νησιά του Αιγαίου. Για εμάς στη Dodekanisos Seaways, η ασφάλεια και η υγεία του προσωπικού και των επιβατών μας, αποτελούν προτεραιότητες ιδιαίτερης βαρύτητας. Σήμερα αυτές οι αξίες είναι σημαντικότερες από ποτέ.

Σας γράφω γιατί επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω προσωπικά, πως όλοι μαζί θα ταξιδέψουμε και θα ολοκληρώσουμε επιτυχώς αυτό το «απροσδόκητο δρομολόγιο» προς την αντιμετώπιση του προβλήματος του κορωνοϊού.

Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, στην οποία δεν μένουμε απλοί παρατηρητές. Στεκόμαστε στο πλευρό των νησιωτών μας και φροντίζουμε, με αμείωτους ρυθμούς εργασίας, για την απρόσκοπτη τροφοδοσία των νησιών με όλα τα απαραίτητα εφόδια: τρόφιμα, φάρμακα, εμπορεύματα και είδη ανάγκης. Είμαστε διαρκώς διαθέσιμοι να συνδράμουμε και να εξυπηρετήσουμε όποιον και όπου είναι εφικτό, εξασφαλίζοντας πως όλες οι απαραίτητες μετακινήσεις θα γίνουν, ακόμα και για έναν επιβάτη.

Καθημερινά, λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, εφαρμόζοντας σχολαστικά όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Οι επιμελείς καθαρισμοί των πλοίων μας γίνονται συχνότεροι και εντατικότεροι. Επιπλέον, σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία, πραγματοποιούμε περιοδικές απολυμάνσεις στο σύνολο του στόλου μας. Τα πληρώματα μας ενημερώνονται διαρκώς και είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας, αντιμετωπίσαμε πολλές «φουρτούνες» και προκλήσεις και βγήκαμε από όλες ισχυρότεροι. Επειδή θέσαμε εσάς, τους ανθρώπους των νησιών μας, στο επίκεντρο της λειτουργίας μας. Είμαι βέβαιος ότι θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς!

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε μέρα.

Χρήστος Γ. Σπανός

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,653ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα