Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

SEAJETS: Σημαντικές ταξιδιωτικές πληροφορίες λόγω της Πανδημίας – COVID-19

Ο Όμιλος SEAJETS σεβόμενος το νομοθετικό πλαίσιο και συμμορφούμενος πλήρως με τα κυβερνητικά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Λόγω της πανδημίας COVID-19, πολλές κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επιβάλλει είτε πλήρη περιορισμό πτήσεων, είτε ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν για συγκεκριμένους ανθρώπους, εθνικότητες ή/και χώρες που επισκέφθηκαν πρόσφατα. Στην Ελλάδα έχει ανακοινωθεί προσωρινός περιορισμός των μετακινήσεων επιβατών και με πλοία της Ακτοπλοΐας.

Τα έκτακτα μέτρα αλλά και η αβεβαιότητα που υπάρχει για το ταξίδι, στη διάρκεια των πρωτοφανών ημερών που διανύουμε, οδηγούν αναπόφευκτα σε πολλές ακυρώσεις δρομολογίων.

Αντικαταστήστε Τα Εισιτήρια Σας – Μεγάλες Δυνατότητες Ευελιξίας

Για τους παραπάνω λόγους ανωτέρας βίας, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας παρέχει την δυνατότητα μετατροπής των εισιτηρίων σας σε Credit Voucher τα οποία θα μπορέσουν να αντικατασταθούν με εισιτήρια μεταγενέστερης ημερομηνίας επιλογής σας προς οποιανδήποτε προορισμό που καλύπτει η εταιρεία μας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η δυνατότητα αυτή ισχύει σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια μέχρι και 30/4/2020, ανεξάρτητα από το εάν το ταξίδι έχει ακυρωθεί ή όχι.

Τα Credit Voucher ισχύουν για οποιοδήποτε δρομολόγιο της εταιρείας μας που θα επιλέξετε έως 31/12/2022.

Για να παραλάβετε τα Credit Voucher θα πρέπει:

 • Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω του www.seajets.gr ή του call center (2107107710):  Να πατήσετε εδώ ή να στείλετε email στο [email protected]. Αναφέροντας κωδικό κράτησης, το δρομολόγιο και τις προγραμματισμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
 • Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από συνεργαζόμενο πρακτορείο::
  Να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο έκδοσης των εισιτηρίων σας.

Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε σύμφωνα με όσα αναφέρουμε παραπάνω με την εταιρεία μας ή με τον πράκτορα έκδοσης των εισιτηρίων σας:
  • Έως και 3 ημέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού, για δρομολόγια που είναι ενεργά και εκτελούνται.
  • Έως και δύο μήνες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία ταξιδιού, για δρομολόγια που έχουν ακυρωθεί.
 2. Τα αιτήματα θα πρέπει να γίνονται μόνο από το πρόσωπο που πλήρωσε την κράτηση ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο αυτού. Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρεται ο κωδικός κράτησης, το δρομολόγιο και τις ημερομηνίες του ταξιδιού. Για όσες κρατήσεις πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, θα αποστέλλεται επιβεβαίωση της ειδικής πίστωσης (credit voucher) σύμφωνα με τους όρους πιο κάτω.
 3. Όλα τα αιτήματα διαχειρίζονται ξεχωριστά και στόχος μας είναι να επανέλθουμε σε όλα τα αιτήματα το αργότερο, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής τους.
 4. Όταν προγραμματίσετε το επόμενο σας ταξίδι απευθυνθείτε στον πράκτορά σας για την έκδοση νέων εισιτηρίων χρησιμοποιώντας τα credit voucher. Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω της ιστοσελίδας μας ή του call center μας πατήστε εδώ ή στείλτε email στο [email protected].
 5. Tα νέα εισιτήρια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε κρατήσεις που θα αφορούν δρομολόγια μέχρι και 31/12/2022.
 6. Όλα τα εισιτήρια θα πρέπει να αντικαθίστανται σε μία κράτηση/συναλλαγή και κάθε εισιτήριο μπορεί να αντικαθίσταται με ένα εισιτήριο σε ίδια κατηγορία θέσης.
 7. Σε περίπτωση που η νέα κράτηση είναι μεγαλύτερης αξίας από την αξία των open εισιτηρίων (δηλαδή αφορά εισιτήρια ακριβότερης διαδρομής), δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη διαφορά του κόστους
 8. Εάν η νέα κράτηση, είναι μικρότερης αξίας από την αξία της πίστωσης, τότε η διαφορά δεν επιστρέφεται.
 9. Η νέα κράτηση μπορεί να αφορά οποιονδήποτε προορισμό εντός του δικτύου της SEAJETS.

Οι όροι μεταφοράς της SEAJETS καθώς και οι κανονισμοί του εισιτηρίου σας, ισχύουν για κάθε κράτηση που γίνεται με χρήση των credit voucher.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,510ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
654ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα