Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

ONEX SYROS SHIPYARDS SA : Δεν βυθίστηκε η δεξαμενή Νο.1 (Βιολάντω Ν. Γουλανδρή)

Δευτέρα , 23 Απριλίου 2018
Αρ. Πρωτ : 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχοντας την υποχρέωση απέναντι στους πελάτες μας και στην κοινή γνώμη, αλλά και θέλοντας να δώσουμε και ένα τέλος στην  παραφιλολογία και στις φήμες που γεννήθηκαν και διαδόθηκαν σήμερα, σας ενημερώνουμε ότι η δεξαμενή Νο.1 (Βιολάντω Ν. Γουλανδρή) του ναυπηγείου μας δεν βυθίστηκε.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποιούσαμε εχθές 22/4/2018 προκειμένου να εκδοθεί πιστοποίηση κλάσης, παρουσιάστηκε ένα απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα απάντλησης υδάτων. Με σκοπό να μην προκληθεί αστάθεια και κίνδυνος για την δεξαμενή μας, αποφασίσαμε να την ακουμπήσουμε στον ρηχό πυθμένα και έχοντας επάνω από την επιφάνεια της θάλασσας τα ζωτικά σημεία της, έως ότου να έρθει συνεργείο για την ανέλκυσή της και την αποκατάστασή της τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η δεξαμενή Νο.1 (Βιολάντω Ν. Γουλανδρή) θα συνεχίσει πολύ σύντομα να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στους αξιότιμους πελάτες μας και να παρέχει το πάντα υψηλό επίπεδο παροχών στη Διεθνή και Ελληνική αγορά. Υπενθυμίζουμε δε, σε άσπονδους φίλους των Ελληνικών Ναυπηγείων, πως η χαρά τους από την παράταση του χρόνου επισκευής της δεξαμενής Νο.1, στην οποία έχουν γίνει επισκευές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, θα είναι πρόσκαιρη και ο δρόμος Ανάστασης της Ελληνικής ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας δεν γυρίζει πίσω. Σε συνδυασμό δε, με περίεργες «διαρροές» σε πελάτες μας την προηγούμενη εβδομάδα, ενημερώνουμε πως και ειδικοί εμπειρογνώμονες θα μεταβούν στο Νεώριο για τα αίτια του «απρόβλεπτου» τεχνικού προβλήματος, αλλά και η ασφάλεια του χώρου θα ενταθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Για την εταιρεία ,
Πάνος Τ. Ξενοκώστας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ONEX SYROS SHIPYARDS SA

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,528ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα