Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΦΙΛΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ”: Πολλές θερμές ευχαριστίες στους συνεργάτες μας για το ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ

Μια ακόμη δύσκολη αποστολή και υποχρέωση του Συλλόγου μας έφθασε στο τέλος της με επιτυχία, συνέπεια και ταχύτητα. Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» στο διάστημα 1-26 Οκτωβρίου πραγματοποίησε την ανά διετία ακινησία του, τον δεξαμενισμό στο Θόλο, τις επιθεωρήσεις και επισκευές συντήρησης, εξωτερικής και εσωτερικής σκάφους , αξόνων, μηχανών, ηλεκτρομηχανών και ήδη από την περασμένη Παρασκευή 26 Οκτωβρίου επέστρεψε στην Αιγνούσα και εκτελεί κανονικά τα δρομολόγια του.

Συνεπεία ατυχούς συμβάντος στο ναυπηγείο κατά την πρώτη ανέλκυση υποχρεωθήκαμε σε ολιγοήμερη καθυστέρηση, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί ζημία ή βλάβη στο πλοίο. Μετά την αποκατάσταση τα πάντα λειτούργησαν άριστα, με ταχύτητα, μεθοδικότητα και άψογη συνεργασία. Ανανεώθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά και πραγματοποιήθηκαν οι έλεγχοι για το πλοίο και τον εξοπλισμό του. Οι επιθεωρητές βεβαίωσαν την άρτια εικόνα και αξιοπλοΐα του, ώστε να συνεχίσει με ασφάλεια το μεταφορικό του έργο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν με την εργασία, την συμμετοχή και την οποιαδήποτε συνδρομή τους στο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα θα πρέπει και πάλι να ευχαριστήσουμε:

1. Τον cpt Γιωργη Μιχ. Χαλκιά, ο οποίος εθελοντικά και με προσωπική παρουσία, μέριμνα κι επιστασία αφιλοκερδώς συντόνισε και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του δεξαμενισμού, αλλά και συνέβαλε ουσιωδώς στον σχεδιασμό, προγραμματισμό και εκτέλεση των εργασιών. Η συμβουλευτική του στήριξη είναι πολύτιμη από την αγορά του πλοίου το 2006 μέχρι σήμερα.

2. Τον cpt Nικόλα Καραπιπέρη και τα μέλη του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ», που εργάστηκαν με εντατικούς ρυθμούς, σωστή συνεργασία, απόλυτο συντονισμό και υπευθυνότητα, ολοκληρώνοντας μέσα στη στενότητα του υπολειπόμενου χρόνου το δεξαμενισμό.

3. Τον κ. Απόστολο Σπανολιό και τους συνεργάτες του για την σωστή και επαγγελματική δουλειά, που έφεραν εις πέρας, ώστε να έχουμε το άρτιο αποτέλεσμα καθώς και τον ναυπηγό κ. Χρήστο Γεωργουσόπουλο για την επιτυχή συνεργασία.

4. Τους επικεφαλής και τα μέλη όλων των συνεργείων από Χίο και Πειραιά καθώς και προμηθευτές και εργαζόμενους, που δούλεψαν εντατικά, χωρίς καθυστερήσεις και χρονοτριβές καθώς και τον πλοίαρχο και πλήρωμα του SAN NICOLAS που εξυπηρέτησαν κατά την ακινησία του πλοίου μας την Αιγνούσα και δεν έμεινε το νησί σχεδόν καμία ημέρα χωρίς συγκοινωνία.

5. Τον κ. Δημήτριο Τσιαδή, ναύαρχο ε.α. Λ.Σ. ο οποίος συνέδραμε τα μέγιστα στην αρχική προσπάθεια του Συλλόγου για τη δρομολόγηση πλοίου ακινησίας.

6. Την Λιμενάρχη Χίου κ. Ειρήνη Αργύρη και τις λιμενικές αρχές για την μεθοδική και αποτελεσματική συνεργασία.

Ο ΣΦΟ και τα μέλη του ευχαριστούν γι ‘άλλη μια φορά τους ευγενείς δωρητές και υποστηρικτές της αγοράς του πλοίου το 2006 καθώς και όλους όσοι υποστηρίζουν και ενισχύουν με κάθε τρόπο το ζωτικό έργο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας.

Ευχαριστούμε ακόμη το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη του και παρακαλούμε για την συμβολή όλων στην επίτευξη του σημαντικού αυτού έργου.

Το πλοίο ανήκει στην Αιγνούσα και στον ιστορικό της Σύλλογο, ο οποίος το διαχειρίζεται με πολλή αγάπη και φιλοπατρία. Το «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» είναι και θα είναι παρόν στην Αιγνούσα, ο Σύλλογος θα είναι παρών στα προσκλητήρια της Αιγνούσας και θα αγωνίζεται για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας.

Ευχόμαστε στον καπετάνιο, το πλήρωμα και όσους ταξιδεύουν και εξυπηρετούνται καθημερινά με το καραβάκι της Αιγνούσας καλά ταξίδια και καλό χειμώνα!

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Δανιήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Ο.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,420ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
648ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα