Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Συνάντηση του ΥΝΑΝΠ Παναγιώτη Κουρουμπλή με τη νέα διοίκηση του Ε.Ε.ΣΥ.Μ.

Τη νέα διοίκηση του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) παρουσίασε στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Αδαμαντιάδης. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής Χρήστου Λαμπρίδη και με τη συμμετοχή του Απόστολου Κενανίδη, Β´ Αντιπροέδρου Ε.Ε.ΣΥ.Μ και Προέδρου ΟΦΑΕ, του Δημήτρη Κατσώχη, Μέλους ΕΕΣΥΜ, της Χριστίνας Χατζή, Γραμματέως του Συνδέσμου, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Αδαμαντιάδης ενημέρωσε επίσης τον κ. Κουρουμπλή για τις προτάσεις του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. γύρω από την βέλτιστη ανάπτυξη και αξιοποίηση του δικτύου της Ακτοπλοΐας, καθώς και για τις επικείμενες βραβεύσεις των καλύτερων εργασιών με θέμα την ανάπτυξη ενός Στρατηγικού Ακτοπλοϊκού Δικτύου με το σύστημα «Hub & Spoke”, στο πλαίσιο του ετήσιου Διαγωνισμού Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ «Δημήτριος Τσαμπούλας» στον οποίον συμμετέχουν φοιτητές και νέοι απόφοιτοι ελληνικών Πανεπιστημίων. Τέλος, έγινε μνεία για την προγραμματιζόμενη συνδιοργάνωση Ημερίδας Ε.Ε.ΣΥ.Μ – ΥΝΑΝΠ για τη συνεργασία λιμένων και εμπορευματικών κέντρων, με τη συμμετοχή και του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εμπορευματικών Κέντρων (EUROPLATFORMS), καθώς και την εκστρατεία ευαισθητοποίησης των επιβατών της Ακτοπλοΐας για την οδική ασφάλεια.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την υποστήριξή του στις πρωτοβουλίες του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και συμφωνήθηκε νέα συνάντηση με τη συμμετοχή και εκπροσώπων του ΣΕΕΝ.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,707ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα