Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Το ταξίδι ξεκινάει από το Ferrytraveller.gr

Αγαπητοί φίλοι

Το ferrytraveller.gr ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012.

Γεννήθηκε σαν ιδέα, μέσα από την ανάγκη της Αγοράς για ύπαρξη ενός εξειδικευμένου ναυτιλιακού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Είναι μία εταιρεία που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Αντικείμενο μας είναι η πρακτόρευση Ναυτιλιακών Εταιρειών , η έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αλλά και εισιτηρίων ομαδικής μετακίνησης.

Συνεργαζόμαστε με όλες της ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνείς πλόες από και προς Ιταλία. Έτσι οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα είτε από τα κατάστημα μας είτε από την Ιστοσελίδα μας να προμηθευτούν τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια για οπουδήποτε και να θέλουν να ταξιδεύσουν.

ferrytraveller1

Σημαντικά βήματα:

  • Τον Οκτώβριο του 2012 μας ανατέθηκε η κεντρική πρακτόρευση της ΝΕΛ Lines, της μοναδικής ουσιαστικά εταιρείας που δραστηριοποιείται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
  • Τον Φεβρουάριο του 2013 αναλάβαμε την κεντρική πρακτόρευση της Aegean Speed Lines για την Βόρειο Ελλάδα.
  • Τον Μάιο του 2013 ως κεντρικό πρακτορείο της ANES Lines αναπτύξαμε για λογαριασμό της εταιρείας ένα δίκτυο πωλήσεων 113 συνεργαζόμενων πρακτορείων σε όλη την Ελλάδα.
  • Τον Μάρτιο του 2014 ξεκίνησε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ferrytraveller.gr το οποίο δίνει τη δυνατότητα on line αγοράς εισιτηρίων.
  • Τον Απρίλιο του 2015 ανοίγουμε τα γραφεία μας στην πόλη του Βόλου με πρωταρχικό σκοπό την στήριξη της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΣ αλλά και την γενικότερη δραστηριοποίηση μας στην ευρύτερη αγορά του Βόλου.
  • Τον Μάιο του 2015 αναλαμβάνουμε την κεντρική πρακτόρευση της Blue Star Ferries για το νέο της Δρομολόγιο από Καβάλα προς το Βορειοανατολικό Αιγαίο και ανοίγουμε γραφεία εντός του επιβατικού σταθμού του Λιμένα Καβάλας.
  • Τον Μάιο του 2015 ‘ανεβαίνει’ το νέο on line σύστημα κρατήσεων στην νέα μας ιστοσελίδα. Πρόκειται για το πιο σύγχρονο και ασφαλές online σύστημα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στηv αγορά. Φτιάχτηκε από την αρχή και εξ ολοκλήρου για λογαριασμό της ferrytraveller.gr με γνώμονα την αξιοπιστία αλλά και παράλληλα την ευκολία και την ταχύτητα προς το χρήστη.
  • Τον Ιούνιο του 2015 αναλαμβάνουμε την κεντρική πρακτόρευση της Hellenic Seaways στην Καβάλα για το πλοίο “Express Pegasus’
  • Τον Ιούνιο του 2016 αναλαμβάνουμε την κεντρική πρακτόρευση της Ηellenic Seaways για την Θεσσαλονίκη με 2 νέα δρομολόγια: το Flying Cat 4 για Σποράδες και το Νήσος Σάμος για το Βόρειο-Ανατολικό Αιγαίο.

Με την δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Σας ευχαριστούμε!

Πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε με το Ferrytraveller.gr

BANNER EA CALENDAR

ferrytraveller3

ferrytraveller2

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,506ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
653ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα