Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Βρέθηκε λύση για τα «χρυσά» δρομολόγια προς Κυκλάδες

Σύσκεψη για την επίλυση της υπόθεσης με τη δρομολόγηση δύο συμβατικών πλοίων της Golden Star Ferries πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Τελικά συμφωνήθηκε η Golden Star Ferries να στείλει τροποποιημένο δρομολόγιο όσον αφορά στην άφιξή της από Ηράκλειο στη Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα, ζητούσε να φτάνει το ένα της συμβατικό στη Σαντορίνη στις 11:00 και να αποπλέει για Ραφήνα στις 11:15. Συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές να γίνει δεκτό το αίτημα με αλλαγή της ώρας κατά ένα τέταρτο. Δηλαδή να φτάνει στις 11:15 και να φεύγει για τη Ραφήνα στις 11:30.

Ειδικότερα η Golden Star Ferries είχε δηλώσει δρομολόγια στο ΥΝΑ για τα πλοία Super Ferry I και Super Ferry II στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Πάρος-Ίος-Σαντορίνη-Ηράκλειο. Στη λογική του ένα θα ταξίδευε από Ραφήνα προς Κρήτη και το άλλο θα έκανε το αντίστροφο δρομολόγιο δηλαδή θα πήγαινε από Ηράκλειο προς τη Ραφήνα μέσω Κυκλάδων. Το πρόβλημα ανέκυπτε στις ώρες αναχώρησης από το Ηράκλειο.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν αιτηθεί ώρα αναχώρησης στις 07:45 π.μ. Όμως τους απάντησαν από το ΣΑΣ ότι μπορούσαν να επιλέξουν είτε στις 06:30 π.μ. είτε στις 09:30 π.μ.

Η εταιρεία υποστήριζε ότι οι προτεινόμενες από το Σ.Α.Σ. ώρες είναι αντιεμπορικές και μη ανταγωνιστικές σε σύγκριση με τα ωράρια των άλλων εταιρειών.

Του Μηνά Τσαμόπουλου
newmoney.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,707ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα