Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Χαλάρωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ανακοίνωσε η CELESTYAL CRUISES

Η Celestyal ανακοίνωσε χαλάρωση της υγειονομικής πολιτικής της για τον COVID-19. Για όλα τα δρομολόγια αρχής γενομένης από τις 26 Αυγούστου 2022, όλοι οι επισκέπτες, ηλικίας 12 ετών και άνω, πρέπει να συνεχίσουν να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Επιπρόσθετα οι επισκέπτες που είναι 18 ετών και άνω θα πρέπει να έχουν εμβολιασθεί και με την αναμνηστική δόση εάν έχουν παρέλθει περισσότερες από 270 ημέρες από την τελευταία δόση εμβολίου τους.

Όλοι οι επισκέπτες πριν από την επιβίβαση πρέπει να επιδείξουν πιστοποιημένο αρνητικό τεστ αντιγόνου (rapid test) για COVID εντός 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ (PCR) εντός 72 ωρών, σε αντίθεση με την προηγούμενη απαίτηση για επίδειξη τεστ έως και 24 ωρών πριν από την επιβίβαση.

Για τους πολίτες της ΕΕ που έχουν αναρρώσει πρόσφατα από τον COVID, απαιτείται η επίδειξη του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού Ανάρρωσης COVID.

Για όσους προέχονται από χώρες που δεν συμμετέχουν στο σύστημα DCC (Digital COVID Certificate) της ΕΕ (όπως Αμερική, Καναδάς Μεξικό και άλλες), μπορούν να επιδείξουν σημείωμα γιατρού, το οποίο θα συνοδεύεται από το θετικό και το αρνητικό τεστ  που να αντιστοιχεί στην ημερομηνία νόσησης και ανάρρωσης.

Το πιστοποιητικό ανάρρωσης και στις δύο περιπτώσεις έχει μέγιστη ισχύ 180 ημερών από την ημερομηνία νόσησης.

Η χρήση των μασκών, η οποία ήταν υποχρεωτική για όλους τους εσωτερικούς χώρους, καθίσταται πλέον προαιρετική με ισχυρή σύσταση για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όταν παρατηρείται συνωστισμός.’

«Σύμφωνα με τις ενημερωμένες οδηγίες των European Healthy Gateways της CLIA, αλλά και των ελληνικών υγειονομικών αρχών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την περαιτέρω χαλάρωση των υγειονομικών μας πρωτοκόλλων», δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, κ. Leslie Peden.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,506ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
652ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα