Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Εκτός δρομολογίων το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. λόγω μηχανικής βλάβης

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Άνδρου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π” Ν.Π. 10668 ότι μετά τον απόπλου του από το λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου με προορισμό τους λιμένες Τήνου και Μυκόνου, διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το Ε/Γ-Ο/Γ ”ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π” συνέχισε τον πλου του με χρήση της αριστερής κύριας μηχανής για λόγους ασφάλειας για λιμένα Ραφήνας και κατέπλευσε αυτοδύναμα σε αυτόν, ενώ προσέδεσε με τη συνδρομή του Ρ/Κ “ ΠΑΝΟΡΜΗΤΗΣ” Ν.Π. 8920 αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους εκατόν τριάντα τέσσερις (134) επιβάτες, τα σαράντα (40) Ι.Χ., τα έντεκα (11) Φ/Γ και τα τέσσερα (04) Δ/Κ.

Ακολούθησε επιθεώρηση του πλοίου από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Ραφήνας όπου διαπίστωσαν βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή πρόωσης στον Νο6 κύλινδρο.

Από το Λιμεναρχείο Ραφήνας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π” μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα που επέβαιναν σε αυτό θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,006ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
641ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα